Brochures

Corsica Travel

 

Corsica Travel.

Corsica : een fier gebergte middenin de Middellandse Zee.

Het "Ile de Beauté" op amper 2 uur vliegen.Laat u verleiden door dit stukje paradijs en haar vele kenmerken : ongelooflijk mooie landschappen, een unieke cultuur, typische dorpjes, paradijselijke stranden en een geschiedenis die haar culturele rijkdommen vorm heeft gegeven.  Dit allemaal dankzij een kleinchalig toerisme en een beschermde natuur.Welkom op Corsica !

 Blader door de brochure

Exodis: Israël op maat 2013

Exodis is uw Israël specialist.

Om dit land, dat niemand onverschillig laat, te ontdekken, heeft Exodis ervoor gekozen u te begeleiden via een beknopte en praktische brochure die u in enkele lijnen een reëel overzicht geeft van de rijkdommen die Israël te bieden heeft

 

Exodis: Israël op maat 2013 Blader door de brochure

Imagine Travel: Azië 2013/2014 | Zomer 2014

ImagineTravel is een jonge, dynamische Belgische touroperator. De mensen achter Imagine wensen hun passie voor vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit met u te delen. Laat u verleiden door het ontmoeten van mensen met andere religies, tradities en culturen. Hiervoor doet Imagine beroep op hooggekwalificeerd personeel dat stuk voor stuk ‘zijn’ land kent en voor u een selectie gemaakt heeft van leerrijke rondreizen die u in deze brochure terugvindt. Naast dit aanbod staat onze flexibele ploeg u graag bij voor het maken van een rondreis op maat. Wenst u meer specifieke activiteiten, het wat rustiger aan te doen of een familiereis te organiseren, dan past zij met plezier het programma aan naar uw wensen. Voor Imagine is reizen genieten, ontdekken en uw verbeelding tot leven brengen. Onze kennis is de bron om uw dromen waar te maken!

Imagine Travel: Azië 2013/2014 | Zomer 2014 Blader door de brochure

Morabeza Reizen 2013

Binnenkort is het 20 jaar geleden dat we deze eilandengroep, die tussen drie continenten verscholen ligt, ontdekt hebben. In die tijd stond het toerisme er nog in zijn kinderschoenen en slechts enkele windsurfers en duikers hadden deze eilanden midden in de Atlantische Oceaan ontdekt. Wat ons op slag kon bekoren waren de permanente zon, de uitgestrekte witte zandstranden en het azuurblauwe, kristalheldere water. Op ons avontuur werden we verleid door de gastvrije bevolking, de beklemmende muziek van de “mornas” en de duizelingwekkende, soms groene maanlandschappen. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakter, getekend door zijn geschiedenis, de natuur en zijn inwoners. Net door dat unieke karakter is elk eiland het ontdekken waard. Morabeza Reizen nodigt u uit om deze kleine eilanden te ontdekken, waar authenticiteit nog geen plaats heeft moeten ruimen voor massatoerisme. Of u nu sportief bent aangelegd, naar iets compleet anders op zoek bent of als u aan de dagelijkse sleur en stress wenst te ontsnappen, Kaapverdië biedt voor elk wat wils.

Morabeza Reizen 2013 Blader door de brochure

SudAmerica Tours: Collection nl 2013 & 2014

Latijns-Amerika, dat zich uitstrekt van Mexico tot Vuurland, beslaat tweemaal de oppervlakte van Europa, en bijna 700 maal die van België. Brazilië is op zich al 280 maal zo groot als ons land! De Andes is met zijn 7.200 kilometer lengte de langste bergketen ter wereld en vormt voor de moderne mens ook nu nog een moeilijk te overwinnen hindernis.

SudAmerica Tours: Collection nl 2013 & 2014 Blader door de brochure

Travel Sensation : Afrika Midden Oosten

Travel Sensations stelt u zijn brochure voor over Afrika, de Indische Oceaan en het Midden-Oosten. Deze brochure omvat uitsluitend individuele reizen met vervoer en privébegeleiding: een waaier aan minutieus samengestelde rondreizen, reiskaarten, «hartendieven», originele suggesties en interessante informatie. Gepersonaliseerde safari’s met een weloverwogen keuze aan lodges, exclusieve regio’s ver weg van talrijke toeristische minibussen, authentieke ontmoeting met de Masaï of de inwoners van een Zuid-Afrikaans township, op zoek naar walvissen of lemuren in Madagascar, comfortabele cruises met zeilboten op de Nijl, ontdekking van minder bekende Oud Egyptische tempels, unieke charme hotels in Turkije,… zoveel belangrijke details die het verschil maken en de kwaliteit van onze reizen waarborgen. Emmanuelle Simons, verantwoordelijke voor het departement Afrika Pierre Coussement, egyptoloog en verantwoordelijke voor het departement Midden-Oosten Olivier Van Wassenhove, Sales & Marketing Vlaanderen

Travel Sensation : Afrika Midden Oosten Blader door de brochure

Travelworld: Gambia Winter 2013-2014

Travelworld heet u welkom in het West-Afrikaanse Gambia, de ultieme winterzonbestemming op amper 6 uur vliegen van Brussel. U zult ongetwijfeld uw hart verliezen aan dit zonovergoten land met haar vele bezienswaardigheden en charmante bevolking. Ruil deze winter de Belgische vrieskou dus in voor de exotische temperaturen in Gambia. U vertrekt met de winterjas en komt enkele uurtjes later aan in een tropisch paradijs waar de gemiddelde temperatuur rond de 30°C ligt. Buiten de temperaturen zijn er echter nog andere redenen om uw wintervakantie in Gambia door te brengen : de prachtige goudkleurige zandstranden, de vlotte verbindingen met Brussels Airlines, de vriendelijke bevolking, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, de gevarieerde kwaliteitsaccommodaties en restaurants en natuurlijk de vele excursiemogelijkheden.

Travelworld: Gambia Winter 2013-2014 Blader door de brochure

 

USA Travel : Elite 2013 NL

USA Travel :  Elite 2013 NL Blader door de brochure

Wings 'n Wheels: America NL 2013

Dit unieke continent met onbegrensde mogelijkheden vormt een Vakantiebestemming boordevol boeiende tegenstellingen: indrukwekkende, mondaine wereldsteden, schilderachtige dorpjes, uitgestrekte natuurgebieden, reusachtige wouden, de Rocky Mountains...

Wings 'n Wheels: America NL 2013 Blader door de brochure

 

 

Advice Travel bvba // Stationstraat 40 // BE - 7780 Komen // T : +32 56 84 61 84 // F : +32 56 84 61 85 // E :
Création site internet | IDcreation 2013